+40740 822 296 nextur.2011@gmail.com

Vaslui Neumunster – Transport persoane Germania

Transport persoane Vaslui Neumunster

Firma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Vaslui Neumunster la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 40 kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Neumunster de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta! Transportul de persoane si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Vaslui Neumunster. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Parcare Lidl      ⦁ ora: 05.00

Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi  inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Vaslui Neumunster.

Microbuz Vaslui Neumunster autocar NeumunsterVasluiProgram autocare si microbuze Vaslui – Neumunster

– plecari din Romania: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Transport persoane Neumunster Vaslui cu preluare de la domiciliu

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Neumunster Vaslui cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din  Neumunster persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Vaslui.

Program autocare si microbuze Neumunster–Vaslui

– plecari din Neumunster: Luni Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Bilet autocar/microbuz Vaslui Neumunster si Neumunster Vaslui

Pretul biletului Vaslui Neumunster sau Neumunster Vaslui este de 120 euro de persoana Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari. -10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Vaslui Neumunster pentru copiii dumneavoastra! PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Vaslui Neumunster si Neumunster Vaslui Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Neumunster si Neumunster Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane. 2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Neumunster si Neumunster Romania . 3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri. 4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Vaslui Neumunster rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Vaslui sau in Neumunster!

[tx_button style=”default” text=”REZERVARE BILET AUTOCAR” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-bilete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”REZERVARE TELEFONICA : 0740822296″ url=”” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”TRANSPORT COLETE” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-colete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”]

Call Now Button