+40740 822 296 nextur.2011@gmail.com

Tulcea Germania si retur – Transport persoane

Transport persoane Tulcea Germania

Compania Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Tulcea Germania la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 40kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Germania de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!
Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Tulcea Germania.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ):

– Gara

– ora: 22.00
Tulcea germania

Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Tulcea Germania.

Program autocare si microbuze Tulcea – Germania

– plecari din Romanialuni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica

Transport persoane Germania Tulcea cu preluare de la domiciliu

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Germania Tulcea cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Germania persoanele se preiau de la domiciliu si se transporta rapid in siguranta si confort in Tulcea.

Program autocare Germania – Tulcea

– plecari din Germanialuni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica

Bilet autocar/microbuz Tulcea Germania si Germania Tulcea

Pretul biletului Tulcea Germania si Germania Tulcea incepe de la 120 euro de persoana.
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-20% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Tulcea Germania pentru copiii dumneavoastra!

Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Tulcea Germania si Germania Tulcea

Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Germania si Germania Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Germania si Germania Romania .
3. Siguranta si confort la transport persoane Romania Germania si Germania Romania.
6. Avem peste 5 ani exprienta in transportul de persoane si colete.
7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
8. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Tulcea Germania rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Tulcea sau in Germania!

    [tx_button style=”default” text=”REZERVARE BILET AUTOCAR” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-bilete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”REZERVARE TELEFONICA : 0740822296 / 0332086094″ url=”” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”TRANSPORT COLETE” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-colete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”]

PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE

Call Now Button
WhatsApp chat