+40740 822 296 nextur.2011@gmail.com

Iasi Bonn – Transport persoane Germania

Transport persoane Iasi Bonn

Firma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Iasi Bonn la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 40 kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Bonn de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!
Transportul de persoane si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Iasi Bonn. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Autogara
⦁ ora: 6.00
Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi  inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Iasi Bonn.

Microbuz Iasi Bonn
autocar Bonn IasiProgram autocare si microbuze Iasi – Bonn

– plecari din Romania: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Transport persoane Bonn Iasi cu preluare de la domiciliu

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Bonn Iasi cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Bonn persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Iasi.

Program autocare si microbuze Bonn – Iasi

– plecari din Bonnluni, marti miercuri, joi, vineri, sambata si duminica

Bilet autocar/microbuz Iasi Bonn si Bonn Iasi

Pretul biletului Iasi Bonn sau Bonn Iasi este de 120 euro de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Iasi Bonn pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Iasi Bonn si Bonn Iasi
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Bonn si Bonn Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Bonn si Bonn Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Iasi Bonn rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Iasi sau in Bonn!

[tx_button style=”default” text=”REZERVARE BILET AUTOCAR” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-bilete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”REZERVARE TELEFONICA : 0740822296 / 0332086094″ url=”” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”TRANSPORT COLETE” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-colete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”]

Call Now Button
WhatsApp chat