TRANSPORT PERSOANE SI COLETE GALATI GERMANIA

Nextour este o agenție dedicată satisfacerii cerințelor clienților săi, furnizând soluții personalizate pentru transportul internațional de persoane și colete. Activitatea noastră se concentrează pe ruta Galati-Germania-Galati, și se realizează prin colaborări strânse cu mai multe companii de transport licențiate. Acestea oferă o diversitate de opțiuni pentru alegerea mijlocului de transport ideal, adaptat în funcție de necesitățile și preferințele fiecărui client.

! Preturile afisate pot suferi modificari va rugam sa ne contactati telefonic pentru a va comunica pretul exact.

Avantajele incluse în serviciul de transport de la Galați către Germania

Cu Nextour, clienții beneficiază de o experiență de călătorie fără stres și își pot planifica călătoria cu încredere, știind că agenția se asigură că toate aspectele legate de transport sunt luate în considerare și gestionate în mod profesionist. Călătorește pe traseul Galați Germania Galați cu microbuzul si autocarul.

Asigură-ți Locul: Rezervă din Timp Biletul pentru Cursa Galați-Germania

Rezervarea biletelor pentru călătoriile pe traseul Galati – Germania – Galati poate fi efectuată prin diverse mijloace de comunicare, precum apelul telefonic, WhatsApp, Facebook sau completând formularul de rezervare disponibil pe site-ul nostru. Pentru a vă asigura că obțineți locuri disponibile, mai ales în timpul sezonului aglomerat, vă recomandăm să efectuați rezervarea cu cel puțin 2-3 zile înaintea datei de plecare. Aceasta vă va permite să planificați călătoria în mod eficient și să vă bucurați de o experiență de călătorie plăcută și lipsită de probleme.

contact transport germania

Realizează o călătorie fără griji de la Galați către Germania în 3 pași simpli: Ghidul esențial pentru o experiență plăcută

Plecari zilnice Galati Germania

Transport persoane Galati Germania cu autocarul sau microbuzul

Pentru călătoriile pe traseul Galati Germania Galati, vă oferim microbuze de top, marca Mercedes Benz Sprinter, și autocare de lux, Scania sau Setra, toate dotate corespunzător pentru a asigura siguranța și confortul necesar unei călătorii plăcute. Comparativ cu alte metode de transport, microbuzele și autocarele noastre vin cu o serie de avantaje distincte. Acestea includ posibilitatea de a face pauze după nevoie, flexibilitatea rutelor, tarife competitive și multe altele.

Discounturi, Avantaje și Documentația Necesară pentru Călătoria Galați-Germania, Tur-Retur

Nextour vă pune la dispoziție oportunitatea de a efectua rezervări gratuite pentru bilete de călătorie între Galati Germania Galati, asigurându-vă un program adaptabil, tarife avantajoase și călătorii sigure la prețuri competitive.

Acte Necesare Calatoriei

 • Carte de identitate sau pasaport valabil
 • Minor insotit de un parinte ( o declaratie a celuilalt parinte )
 • Minor insotit de o alta persoana ( procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului )
 • Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pasaport biometric si viza

Reduceri si beneficii

 • Puteti calatori cu bagaje de maxim 50 kg neimplicand un cost suplimentar, acestea fiind parte din costul biletului
 • Bagaj suplimentar 1.5 euro pe kg.
 • Reduceri la achizitionare biletului dus-intors
 • Preturile incep de la 130 EURO pe sens, in functie de locatitatea destinata

Plecari zilnice Galati Germania

Transport Galati Germania la adresa

Nextour este o agenție specializată în oferirea serviciilor de transport persoane și colete pe ruta Germania-Galați, cu plecări zilnice și retur, disponibile în fiecare zi a săptămânii. Ne mândrim cu serviciile noastre de cea mai înaltă calitate, oferite la prețuri competitive, care se pot adapta în funcție de destinația aleasă de client.

Cu Nextour, transportul nu mai reprezintă o preocupare – asigurăm plecări zilnice din Galați către cele mai importante orașe din Germania și nu numai, oferind clienților libertatea de a alege destinația în funcție de preferințele și necesitățile lor.

Ne angajăm să oferim o experiență de călătorie plăcută și confortabilă. Călătoriile cu Nextour includ opriri regulate și sunt coordonate de personal calificat și cu experiență, atent la nevoile clienților pe tot parcursul călătoriei. Ne străduim astfel să asigurăm o călătorie fără probleme și fără stres pentru toți pasagerii.

Pentru mai multe informații despre tarife și serviciile noastre, clienții sunt invitați să ne contacteze la numărul disponibil pe site-ul agenției. Echipa noastră este gata să îndrume fiecare client în alegerea celor mai bune opțiuni de transport, în funcție de nevoile lor specifice.

transport persoane galati germania

Curse zilnice cu autocarul si microbuzul Germania Galati

La Nextour, ne dedicăm în întregime asigurării unui serviciu de transport atât sigur, cât și confortabil pentru clienții noștri. Pasagerii pot avea încredere că, călătorind cu noi, vor ajunge la destinația dorită în condiții de siguranță și promptitudine.

3,000 +

Curse spre Germania

100000 +

Clienti multumiti

Transport Germania Galati cu preluare de la adresa

Nextour este o companie specializată în servicii de transport persoane și colete pe ruta Germania-Galați. Prin colaborarea cu diverse companii, operăm curse regulate în fiecare zi, plecând de la locații specifice din Germania și preluând pasagerii din stațiile stabilite din Galați, pentru a-i transporta direct la adresele dorite. Costurile de transport se pot modifica în funcție de destinația aleasă de către pasageri.

Biletul de călătorie include un bagaj de 50 kg și un bagaj de mână de 10 kg, oferindu-ți spațiul necesar pentru tot ce ai nevoie în călătoria ta. Pentru mai multe informații privind prețurile, orarul, destinațiile disponibile sau orice alte detalii legate de serviciile pe care le oferă Nextour, te invităm să ne contactezi la dispecerat.

Tur

Beneficiind de un program extrem de flexibil, suntem încântați să vă oferim curse zilnice către Germania, adaptate nevoilor dumneavoastră. Mai mult decât atât, vă oferim comoditatea de a achita biletul direct la urcarea în mașină, facilitându-vă astfel procesul și eliminând orice potențial stres legat de planificarea călătoriei.

 • Luni
 • Marti
 • Miercuri
 • Joi
 • Vineri
 • Sambata
 • Duminica

Retur

Pentru a răspunde în mod optim cerințelor și preferințelor clienților noștri, am implementat un orar bine structurat pentru cursele noastre, care se desfășoară regulat între Germania și Galați. Acest program flexibil permite plecări în zilele următoare ale săptămânii:

 • Luni
 • Marti
 • Miercuri
 • Joi
 • Vineri
 • Sambata
 • Duminica

Programul curselor pentru ruta Galați – Germania – Galați: plecări și sosiri

orar curse germania

Ne mândrim cu specializarea noastră în organizarea transportului de persoane, cu punct de plecare din Germania și destinație în orasul Galați. Noi, ca și companie, ne angajăm să oferim servicii de transport personalizate, ce combina confortul cu siguranța, adaptate fiecărei nevoi individuale. În calitate de pasager, veți avea posibilitatea de a călători în mod direct de la adresa dumneavoastră din Germania până la Galați, în condiții de maximă siguranță și confort

coletarie germania

Transport pachete Galati Germania Tur – Retur

Colaborăm strâns cu un grup select de transportatori de top și operatori logistici de încredere pentru a garantă că expedierea dumneavoastră ajunge la destinație în condiții de maximă siguranță și promptitudine. În plus, pentru a asigura un serviciu de excepție, vă punem la dispoziție asistență personalizată la fiecare pas al procesului de expediere. Acest lucru cuprinde totul, de la preluarea coletului de la locația specificată de dumneavoastră până la livrarea acestuia cu succes la destinație. Echipa noastră de experți este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră, garantând un proces de expediere lin și fără griji.

Coletarie Germania

Transport colete Galati Germania Tur – Retur

Ne mândrim ca fiind o companie de elită, specializată în oferirea de servicii de curierat internațional de calitate superioară între Galați și Germania. Furnizăm soluții personalizate, adaptate perfect pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice.Punem un accent deosebit pe principiile calității și securității, asigurându-ne că pachetul dumneavoastră ajunge la destinație într-un mod nu doar rapid, dar și extrem de eficient.

Vă oferim servicii de curierat în ambele sensuri, cu plecări atât din Galați cât și din Germania, la tarife accesibile, pentru a vă oferi cea mai bună valoare. Satisfacția clienților noștri reprezintă prioritatea noastră supremă și suntem angajați să asigurăm un serviciu de înaltă calitate la fiecare livrare.

Intrebari frecvente despre transportul de persoane Galati ⇆ Germania

Cat costa un bilet Galati-Germania-Galati?

În general, prețurile biletelor noastre încep de la aproximativ 150 euro de persoană pe sens, dar pot varia în funcție de destinație și de cererea pentru anumite rute. Pentru a obține informații exacte cu privire la prețurile biletelor pentru destinația dorită, vă recomandăm să ne contactați pentru o ofertă personalizată.

Efectuati si servicii de coletarie spre Germania?

Pentru expedierea coletelor de până în 20 kg, prețul nostru este de 30 euro, cu livrare la adresa specificată.
Pentru coletele cu greutate mai mare de 20 kg, prețul nostru este de 1.5 euro/kg, cu livrare la adresa specificată. Aceste prețuri sunt competitive și variază în funcție de dimensiunea și greutatea coletului, precum și de distanța dintre locațiile de plecare și destinație.

Efectuati transport pana la adresa in Germania?

Da. Efectuam transport la adresa atat a coletelor cat si a persoanelor pe intreg teritoriul

Trebuie să plătesc o taxă suplimentară pentru bagaj?

Nu.Îți oferim transportul gratuit al bagajelor atunci când achiziționezi biletul pe ruta Galati ⇆ Germania în limita a 50 kg + un bagaj de mână.


Pentru a vă facilita accesul la echipa noastră și a vă asigura o comunicare fluidă, vă punem la dispoziție o varietate de canale de contact. Acestea includ apeluri telefonice, mesagerie prin Whatsapp și chiar prin intermediul platformei Facebook.

Echipa noastră de asistență este alcătuită din profesioniști dedicati, prietenoși și cu experiență bogată în domeniu, care sunt pregătiți să vă ofere asistență și răspunsuri clare la orice întrebări sau probleme puteți avea. Ne mândrim cu răspunsuri rapide și precise, astfel încât să vă putem asigura că veți primi asistența de care aveți nevoie, exact atunci când aveți nevoie.”

Germania: Descopera toate orasele in care poti calatori sau expedia colete


Dacă nu găsești locația ta pe listă, te încurajăm să ne contactezi. Suntem deschiși și dispuși să găsim soluții potrivite pentru tine. Nu ezita să te folosești de serviciile noastre cu încredere!

Detaliile legate de loc și ora de plecare pot varia. Un membru al echipei noastre te va contacta telefonic cu o zi înainte de plecare pentru a îți comunica aceste informații.

Germania

Ansbach
Augsburg
Bad Kissingen
Baden-Baden
Berlin
Biberach
Bielefeld
Bonn
Bremen
Bremerhaven
Bruchsal
Chemnitz

Deggendorf
Dortmund
Dresden
Duisburg
Duren
Dusseldorf
Erfurt
Essen
Flensburg
Frankenthal
Frankfurt
Freiburg
Friedrichshafen
Fulda

Gottingen
Gustrow
Halle
Hamburg
Hannover
Heidelberg
Heilbron
Hof
Homburg
Ingolstadt

Kaiserslautern
Karlsruhe
Kassel
Kaufering
Kehl
Kempten
Kerpen
Koblenz
Koln
Landshut
Leipzig
Lindau
Lorrach
Luxembourg

Magdeburg
Mainz
Mannheim
Memmingen
Minden
Mosbach
Munchen
Munster

Neumunster
Neuruppin
Nurnberg
Oberstdorf
Offenburg
Oldenburg
Osnabruck
Passau
Pegnitz
Pforzheim
Pirmasens
Plauen
Potsdam

Regensburg
Reutlingen
Rosenheim
Rostock
Rottweil
Saarbrucken
Saarlouis
Schweinfurt
Singen
Speyer
Stuttgart

Trier
Tuttlingen
Ulm

Wiesbaden
Wittstock
Wurzburg

Zwickau