TRANSPORT PERSOANE SI COLETE CONSTANTA GERMANIA

Nextour este o agenție de renume, cu un angajament ferm în oferirea de soluții personalizate și eficiente pentru transportul internațional de persoane și colete. Suntem specializați și profund dedicați rutei Constanța-Germania-Constanța, punând un accent deosebit pe colaborările strânse cu diferite companii de transport licențiate. Aceste parteneriate ne permit să oferim o gamă variată de alternative de transport, ceea ce înseamnă că fiecare client poate găsi opțiunea de transport cea mai potrivită nevoilor și preferințelor sale specifice.

! Preturile afisate pot suferi modificari va rugam sa ne contactati telefonic pentru a va comunica pretul exact.

Beneficiile exclusive ale serviciului nostru de transport de persoane de la Constanta spre Germania

Alegând Nextour, clienții noștri beneficiază de o experiență de călătorie liniștită, cu încrederea că toate aspectele legate de transport sunt gestionate cu o expertiză profesională. Opțiunea noastră de transport pe ruta Constanța – Germania – Constanța, fie cu microbuzul, fie cu autocarul, este concepută pentru a asigura un confort sporit și o experiență de călătorie de neuitat.

Garantează-ți locul: Fă-ți rezervare în avans pentru ruta Constanta-Germania

Procesul de achiziție a biletelor pentru traseul Constanța – Germania – Constanța este gândit să fie intuitiv și versatil, oferindu-ți opțiunea de a rezerva prin diverse mijloace, cum ar fi telefonul, WhatsApp, Facebook sau formularul nostru online disponibil pe site-ul nostru. Pentru a te asigura de un loc, în special în sezoanele aglomerate, îți sugerăm să îți planifici călătoria cu cel puțin 2-3 zile înainte. Această strategie îți permite să îți gestionezi călătoria eficient, asigurându-ți o experiență de călătorie liniștită și fără inconveniente.

contact transport germania

Pășește într-o călătorie liniștită de la Constanta la Germania în 3 pași simpli: Ghidul fundamental pentru o experiență de neuitat

Plecari zilnice Constanta Germania

Transport persoane Constanta Germania cu autocarul sau microbuzul

La Nextour, ne mândrim cu flota noastră de autovehicule premium, inclusiv microbuze Mercedes Benz Sprinter și autocare de lux marca Scania sau Setra, toate dotate astfel încât să asigurăm un echilibru perfect între siguranță și confort în timpul călătoriei pe traseul Constanta – Germania – Constanta. Mai mult decât un simplu mijloc de transport, ne propunem să oferim un serviciu de transport superior, care să vă garanteze o experiență de călătorie plăcută și relaxantă. Autovehiculele noastre se disting prin numeroase avantaje față de alte mijloace de transport: posibilitatea de a programa pauze la cerere, flexibilitatea traseelor, tarife competitive și multe alte beneficii care îți vor îmbunătăți experiența de călătorie.

Reduceri, Beneficii și Îndrumare privind Documentele Necesare pentru Călătoria Constanta-Germania și Retur

Nextour îți oferă o modalitate facilă și eficace de a face rezervări gratuite pentru biletele tale de călătorie pe ruta Constanta – Germania – Constanta. Noi suntem dedicati să îți oferim flexibilitate în programare, tarife accesibile și călătorii în siguranță. A opta pentru serviciile noastre înseamnă a alege un serviciu de calitate superioară, meticulos personalizat pentru a răspunde nevoilor tale unice.

Acte Necesare Calatoriei

 • Carte de identitate sau pasaport valabil
 • Minor insotit de un parinte ( o declaratie a celuilalt parinte )
 • Minor insotit de o alta persoana ( procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului )
 • Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pasaport biometric si viza

Reduceri si beneficii

 • Puteti calatori cu bagaje de maxim 50 kg neimplicand un cost suplimentar, acestea fiind parte din costul biletului
 • Bagaj suplimentar 1.5 euro pe kg.
 • Reduceri la achizitionare biletului dus-intors
 • Preturile incep de la 150 EURO pe sens, in functie de locatitatea destinata

Plecari zilnice Constanta Germania

Transport Constanta Germania la adresa

Nextour, maestru în furnizarea serviciilor de transport persoane și colete pe ruta Constanta – Germania, vă asigură conexiuni zilnice care se pot adapta cu ușurință la programul și cerințele dumneavoastră. Ne mândrim cu capacitatea noastră de a livra servicii de calitate superioară la tarife competitive, adaptându-ne în funcție de destinația dorită a fiecărui client.

Cu Nextour, transportul devine mai mult decât o necesitate – se transformă într-un partener de încredere. Asigurăm legături zilnice între Constanta și principalele orașe din Germania și nu numai, oferindu-vă libertatea de a alege destinația cea mai potrivită pentru necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Suntem dedicați oferirii unei experiențe de călătorie care să excede așteptările în termen de confort și satisfacție. Călătoriile cu Nextour presupun pauze regulate și sunt supravegheate de echipa noastră de profesioniști experimentați, toți dedicați confortului pasagerilor pe durata întregii călătorii. Ne angajăm în mod total să vă oferim un transport relaxat și fără griji.

Curse zilnice cu autocarul si microbuzul Germania Constanta

La Nextour, ne dedicăm total pentru a furniza un serviciu de transport care îmbină perfect siguranța cu confortul pentru clienții noștri. Pasagerii pot avea certitudinea că, optând pentru a călători cu noi, vor sosi la destinația dorită într-un mod sigur și fără întârzieri.

3,000 +

Curse spre Germania

100000 +

Clienti multumiti

Transport Germania Constanta cu preluare de la adresa

Nextour s-a consolidat ca o marcă de încredere în domeniul serviciilor de transport persoane și colete pe ruta Germania-Constanta. Lucrând alături de parteneri variati, programăm curse zilnice din diferite locații din Germania, preluăm pasagerii de la adresele lor și îi transportăm în mod direct și sigur către Constanta. Tarifele noastre de transport sunt flexibile și pot fi ajustate în funcție de destinația specifică a fiecărui călător.

Biletul tău de călătorie include o alocație generoasă pentru bagaje, permițând un bagaj standard de până la 50 kg și un bagaj de mână. Aceasta asigură suficient spațiu pentru a împacheta toate necesitățile pentru călătoria ta. Pentru mai multe informații despre tarife, program, destinațiile disponibile sau orice alte aspecte legate de serviciile oferite de Nextour, te încurajăm să ne contactezi la dispeceratul nostru.

Tur

Cu un orar extrem de adaptabil, avem plăcerea să oferim curse zilnice spre Germania, care pot fi ajustate ideal nevoilor dumneavoastră. În plus, vă oferim opțiunea de a efectua plata biletului direct la îmbarcare, simplificând astfel întregul proces și eliminând orice stres suplimentar legat de planificarea călătoriei. Așadar, cu Nextour, confortul și ușurința călătoriei sunt asigurate.

 • Luni
 • Marti
 • Miercuri
 • Joi
 • Vineri
 • Sambata
 • Duminica

Retur

Pentru a răspunde în mod eficient nevoilor și preferințelor diverse ale clienților noștri, am dezvoltat un orar strategic pentru cursele noastre regulate între Germania și Constanta. Această abordare flexibilă a planificării călătoriilor permite coordonarea călătoriilor în următoarele zile ale săptămânii:

 • Luni
 • Marti
 • Miercuri
 • Joi
 • Vineri
 • Sambata
 • Duminica

Programul curselor pentru ruta Constanta – Germania – Constanta: plecări și sosiri

orar curse germania

La Nextour, ne mândrim cu expertiza noastră în serviciile de transport de persoane, având rute bine stabilite care leagă diverse locații din Germania cu vibrantul oraș Constanța. În calitate de organizație, ne asumăm angajamentul de a oferi servicii de transport personalizate, care reușesc să asigure un echilibru optim între confort și siguranță, adaptându-se perfect fiecărei nevoi individuale a pasagerilor noștri. Călătorind cu Nextour, vei beneficia de avantajul unei călătorii directe din Germania către Constanța, în condiții de siguranță maximă și confort superior.

Transport pachete Constanta Germania Tur – Retur

Colaborăm strâns cu un grup select de transportatori de top și operatori logistici reputați, pentru a asigura că livrarea dumneavoastră ajunge la destinație în deplină siguranță și cu promptitudine. Cu scopul de a oferi un serviciu de înaltă calitate, vă oferim suport personalizat la fiecare pas al procesului de expediere. Aceasta cuprinde toate aspectele, de la colectarea coletului de la locația aleasă de dumneavoastră, până la livrarea reușită la destinație. Echipa noastră de specialiști este întotdeauna la dispoziție pentru a vă asista, asigurând un proces de expediere neted și liniștitor.

Serviciile noastre de curierat sunt disponibile în ambele sensuri, cu opțiuni de expediere din Constanța spre Germania și invers. Stabilim tarife competitive cu scopul de a furniza un raport optim calitate-preț. Prioritatea noastră este întotdeauna satisfacția clienților și ne străduim constant pentru a oferi un serviciu de curierat de neegalat la fiecare livrare

Coletarie Germania

Transport colete Constanta Germania Tur – Retur

La Nextour, ne poziționăm ca un lider în domeniul curieratului internațional, specializându-ne în legătura strategică dintre Constanța și Germania. Suntem dedicați oferirii de soluții personalizate, construite pentru a se alinia perfect cu cerințele specifice ale clienților noștri. Angajamentul nostru este de a menține un nivel superior de calitate și securitate, asigurându-ne astfel că pachetul tău ajunge nu doar în timp, dar și în cel mai eficient mod posibil.

Intrebari frecvente despre transportul de persoane Constanta ⇆ Germania

Cat costa un bilet Constanta-Germania-Constanta?

În mod normal, prețurile noastre pentru biletele de transport încep de la suma de 150 de euro pentru fiecare sens al călătoriei, însă acestea pot varia în funcție de destinația dorită și de popularitatea anumitei rute. În scopul obținerii unei cotații exacte și personalizate pentru călătoria dumneavoastră, vă sugerăm să ne contactați direct.

Efectuati si servicii de coletarie spre Germania?

Pentru serviciile de curierat, practicăm un tarif fix de 30 de euro pentru colete cu o greutate de până la 20 kg, prețul incluzând livrarea directă la adresa specificată de către dumneavoastră. Dacă greutatea coletului depășește 20 kg, costurile noastre sunt stabilite la 1.5 euro pe kilogram, incluzându-se în acest preț și serviciul de livrare la adresa indicată. Aceste tarife sunt competitive și pot fi ajustate în funcție de caracteristicile coletului, precum dimensiunile și greutatea, dar și de distanța dintre punctul de expediere și cel de destinație.

Efectuati transport pana la adresa in Germania?

Da, la Nextour ne mândrim cu serviciile noastre complete de transport pentru atât colete, cât și persoane. Acoperim întregul teritoriu pe care operăm, oferindu-vă confortul de a fi preluat și/sau livrat direct la adresa indicată de dumneavoastră. Această opțiune vă economisește timp și energie, garantând în același timp un serviciu prompt și de înaltă calitate.

Trebuie să plătesc o taxă suplimentară pentru bagaj?

Nu, cu achiziționarea unui bilet pe ruta Constanta ⇆ Germania, transportul bagajelor este inclus în preț. Acest serviciu vă permite să transportați un bagaj de mână și până la 50 kg de bagaje suplimentare fără niciun cost adițional.

intrebari frecvente transport germania

Pentru a facilita o comunicare eficientă și accesibilă, punem la dispoziția dumneavoastră multiple canale de contact. Ne puteți contacta telefonic, prin intermediul aplicației WhatsApp, sau pe pagina noastră de Facebook.

Echipa noastră de asistență se compune din specialiști pasionați, amabili și cu experiență în domeniu, întotdeauna gata să vă ofere suport clar și prompt pentru orice întrebări sau provocări pe care le-ați putea întâmpina. Ne mândrim cu capacitatea noastră de a oferi răspunsuri rapide și precize, asigurându-vă astfel că beneficiați de suportul necesar, exact când aveți nevoie.

Germania: Explorează toate orașele în care îți oferim posibilitatea de a călători sau a expedia colete


Dacă destinația pe care o aveți în vedere nu este inclusă în lista noastră obișnuită, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. La Nextour, suntem mereu dispuși și pregătiți să explorăm noi posibilități și să ne adaptăm pentru a răspunde cât mai bine cerințelor dumneavoastră. Depuneți încredere în noi pentru toate necesitățile dumneavoastră de transport și vă vom oferi soluții optime care se potrivesc cu nevoile specifice ale călătoriei dumneavoastră!

Informațiile legate de ora și locul de plecare pot fi supuse unor schimbări. Pentru a vă asigura că sunteți la curent cu orice modificări, un membru al echipei Nextour vă va contacta prin telefon cu o zi înainte de data de plecare planificată, pentru a vă furniza detaliile actualizate. Acest pas este un element cheie al angajamentului nostru de a vă oferi o experiență de călătorie fără stres și plăcută.

Germania

Ansbach
Augsburg
Bad Kissingen
Baden-Baden
Berlin
Biberach
Bielefeld
Bonn
Bremen
Bremerhaven
Bruchsal
Chemnitz

Deggendorf
Dortmund
Dresden
Duisburg
Duren
Dusseldorf
Erfurt
Essen
Flensburg
Frankenthal
Frankfurt
Freiburg
Friedrichshafen
Fulda

Gottingen
Gustrow
Halle
Hamburg
Hannover
Heidelberg
Heilbron
Hof
Homburg
Ingolstadt

Kaiserslautern
Karlsruhe
Kassel
Kaufering
Kehl
Kempten
Kerpen
Koblenz
Koln
Landshut
Leipzig
Lindau
Lorrach
Luxembourg

Magdeburg
Mainz
Mannheim
Memmingen
Minden
Mosbach
Munchen
Munster

Neumunster
Neuruppin
Nurnberg
Oberstdorf
Offenburg
Oldenburg
Osnabruck
Passau
Pegnitz
Pforzheim
Pirmasens
Plauen
Potsdam

Regensburg
Reutlingen
Rosenheim
Rostock
Rottweil
Saarbrucken
Saarlouis
Schweinfurt
Singen
Speyer
Stuttgart

Trier
Tuttlingen
Ulm

Wiesbaden
Wittstock
Wurzburg

Zwickau