Transport persoane Campulung Moldovenesc Regensburg

Firma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Campulung Moldovenesc Regensburg la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 40 kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Regensburg de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!
Transportul de persoane si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Campulung Moldovenesc Regensburg. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

Autogara
⦁ ora: 09.00
Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi  inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Campulung Moldovenesc Regensburg.

Microbuz Campulung Moldovenesc Regensburg
autocar Regensburg Campulung MoldovenescProgram autocare si microbuze Campulung Moldovenesc – Regensburg

– plecari din Romania: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Transport persoane Regensburg Campulung Moldovenesc cu preluare de la domiciliu

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Regensburg Campulung Moldovenesc cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Regensburg persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Campulung Moldovenesc.

Program autocare si microbuze Regensburg – Campulung Moldovenesc

– plecari din Regensburgluni, marti miercuri, joi, vineri, sambata si duminica

Bilet autocar/microbuz Campulung Moldovenesc Regensburg si Regensburg Campulung Moldovenesc

Pretul biletului Campulung Moldovenesc Regensburg sau Regensburg Campulung Moldovenesc este de 150 euro de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Campulung Moldovenesc Regensburg pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Campulung Moldovenesc Regensburg si Regensburg Campulung Moldovenesc
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Regensburg si Regensburg Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Regensburg si Regensburg Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Campulung Moldovenesc Regensburg rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Campulung Moldovenesc sau in Regensburg!