+40740 822 296 nextur.2011@gmail.com

Braila Neumunster – Transport persoane Germania

Transport persoane Braila Neumunster

 Nextour face curse saptamanale pe destinatia Braila Neumunster  la preturi excelente, conditii de siguranta, calitate si desigur confort.In pretul biletului mai aveti inclus 40 kg bagaj si alte bonusuri. Transportam persoane in Neumunster de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Va dorim o calatorie cat mai placuta si confortabila!
Transportul de persoane si serviciile de coletarie au maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sistem de siguranta suplimentar. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Braila Neumunster . Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Gara C.F.R
⦁ ora: 01.00
Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi  inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Braila Neumunster .

Microbuz Braila Neumunster
autocar Neumunster BrailaProgram autocare si microbuze Braila – Neumunster

– plecari din Romania: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Transport persoane Neumunster Braila cu preluare de la domiciliu

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate maxima. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Neumunster Braila cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Neumunster persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Braila.

Program autocare si microbuze Neumunster – Braila

– plecari din Neumunster : luni marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica

Bilet autocar/microbuz Braila Neumunster si Neumunster Braila

Pretul biletului Braila Neumunster sau Neumunster Braila este de 120 euro de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Braila Neumunster pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Braila Neumunster si Neumunster Braila
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Neumunster si Neumunster Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Neumunster si Neumunster Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Braila Neumunster rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Braila sau in Neumunster !

Call Now Button
WhatsApp chat