+40740 822 296 nextur.2011@gmail.com

Braila Konstanz – Transport persoane Germania

Transport persoane Braila Konstanz

 Nextour face curse saptamanale pe destinatia Braila Konstanz la preturi excelente, conditii de siguranta, calitate si desigur confort.In pretul biletului mai aveti inclus 40 kg bagaj si alte bonusuri. Transportam persoane in Konstanz de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Va dorim o calatorie cat mai placuta si confortabila!
Transportul de persoane si serviciile de coletarie au maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sistem de siguranta suplimentar. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Braila Konstanz. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Gara C.F.R
⦁ ora: 01.00
Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi  inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Braila Konstanz.

Microbuz Braila Konstanz
autocar Konstanz BrailaProgram autocare si microbuze Braila – Konstanz

– plecari din Romania: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Transport persoane Konstanz Braila cu preluare de la domiciliu

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate maxima. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Konstanz Braila cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Konstanz persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Braila.

Program autocare si microbuze Konstanz – Braila

– plecari din Konstanz: luni marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica

Bilet autocar/microbuz Braila Konstanz si Konstanz Braila

Pretul biletului Braila Konstanz sau Konstanz Braila este de 120 euro de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Braila Konstanz pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Braila Konstanz si Konstanz Braila
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Konstanz si Konstanz Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Konstanz si Konstanz Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Braila Konstanz rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Braila sau in Konstanz!

Call Now Button
WhatsApp chat