+40740 822 296 nextur.2011@gmail.com

Braila Bremerhaven – Transport persoane Germania

Transport persoane Braila Bremerhaven

 Nextour face curse saptamanale pe destinatia Braila Bremerhaven  la preturi excelente, conditii de siguranta, calitate si desigur confort.In pretul biletului mai aveti inclus 40 kg bagaj si alte bonusuri. Transportam persoane in Bremerhaven de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Va dorim o calatorie cat mai placuta si confortabila!
Transportul de persoane si serviciile de coletarie au maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sistem de siguranta suplimentar. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Braila Bremerhaven . Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Gara C.F.R
⦁ ora: 01.00
Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi  inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Braila Bremerhaven .

Microbuz Braila Bremerhaven
autocar Bremerhaven BrailaProgram autocare si microbuze Braila – Bremerhaven

– plecari din Romania: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Transport persoane Bremerhaven Braila cu preluare de la domiciliu

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate maxima. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Bremerhaven Braila cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Bremerhaven persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Braila.

Program autocare si microbuze Bremerhaven – Braila

– plecari din Bremerhaven : luni marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica

Bilet autocar/microbuz Braila Bremerhaven si Bremerhaven Braila

Pretul biletului Braila Bremerhaven sau Bremerhaven Braila este de 120 euro de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Braila Bremerhaven pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Braila Bremerhaven si Bremerhaven Braila
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Bremerhaven si Bremerhaven Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Bremerhaven si Bremerhaven Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Braila Bremerhaven rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Braila sau in Bremerhaven !

Call Now Button
WhatsApp chat