+40740 822 296 nextur.2011@gmail.com

Braila Bielefeld – Transport persoane Germania

Transport persoane Braila Bielefeld

 Nextour face curse saptamanale pe destinatia Braila Bielefeld la preturi excelente, conditii de siguranta, calitate si desigur confort.In pretul biletului mai aveti inclus 40 kg bagaj si alte bonusuri. Transportam persoane in Bielefeld de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Va dorim o calatorie cat mai placuta si confortabila!
Transportul de persoane si serviciile de coletarie au maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sistem de siguranta suplimentar. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Braila Bielefeld. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Gara C.F.R
⦁ ora: 01.00
Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi  inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Braila Bielefeld.

Microbuz Braila Bielefeld
autocar Bielefeld BrailaProgram autocare si microbuze Braila – Bielefeld

– plecari din Romania: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Transport persoane Bielefeld Braila cu preluare de la domiciliu

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate maxima. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Bielefeld Braila cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Bielefeld persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Braila.

Program autocare si microbuze Bielefeld – Braila

– plecari din Bielefeld: luni marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica

Bilet autocar/microbuz Braila Bielefeld si Bielefeld Braila

Pretul biletului Braila Bielefeld sau Bielefeld Braila este de 120 euro de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Braila Bielefeld pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Braila Bielefeld si Bielefeld Braila
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Bielefeld si Bielefeld Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Bielefeld si Bielefeld Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

 

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Braila Bielefeld rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Braila sau in Bielefeld!

Call Now Button
WhatsApp chat