+40740 822 296 nextur.2011@gmail.com

Barlad Trier – Transport persoane Germania

Transport persoane Barlad Trier

Firma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Barlad Trier la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 40 kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Trier de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta! Transportul de persoane si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Barlad Trier. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Gara CFR        ⦁ ora: 04.00

Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi  inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Barlad Trier.

Microbuz Barlad Trier autocar BerlinBarladProgram autocare si microbuze Barlad – Trier

– plecari din Romania: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Transport persoane Trier Barlad cu preluare de la domiciliu

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Trier Barlad cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din  Trier persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Barlad.

Program autocare si microbuze Trier–Barlad

– plecari din Trier: luni marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica

Bilet autocar/microbuz Barlad Trier si Trier Barlad

Pretul biletului Barlad Trier sau Trier Barlad este de 120 euro de persoana Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari. -10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Barlad Trier pentru copiii dumneavoastra! PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Barlad Trier si Trier Barlad Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Trier si Trier Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane. 2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Trier si Trier Romania . 3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri. 4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Barlad Trier rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Barlad sau in Trier!

Call Now Button
WhatsApp chat