+40740 822 296 nextur.2011@gmail.com

Barlad Sankt Peter-Ording – Transport persoane Germania

Transport persoane Barlad Sankt Peter-Ording

Firma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Barlad Sankt Peter-Ording la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 40 kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Sankt Peter-Ording de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta! Transportul de persoane si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Barlad Sankt Peter-Ording. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Gara CFR        ⦁ ora: 04.00

Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi  inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Barlad Sankt Peter-Ording.

Microbuz Barlad Trier autocar Sankt Peter-OrdingBarladProgram autocare si microbuze Barlad – Sankt Peter-Ording

– plecari din Romania: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Transport persoane Sankt Peter-Ording Barlad cu preluare de la domiciliu

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Sankt Peter-Ording Barlad cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din  Sankt Peter-Ording persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Barlad.

Program autocare si microbuze Sankt Peter-Ording–Barlad

– plecari din Trier: luni marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica

Bilet autocar/microbuz Barlad Sankt Peter-Ording si Sankt Peter-Ording Barlad

Pretul biletului Barlad Sankt Peter-Ording sau Sankt Peter-Ording Barlad este de 120 euro de persoana Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari. -10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Barlad Sankt Peter-Ording pentru copiii dumneavoastra! PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Barlad Sankt Peter-Ording si Sankt Peter-Ording Barlad Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Sankt Peter-Ording si Sankt Peter-Ording Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane. 2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Sankt Peter-Ording si Sankt Peter-Ording Romania . 3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri. 4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Barlad Sankt Peter-Ording rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Barlad sau in Trier!

Call Now Button
WhatsApp chat