Transport persoane Bacau Oldenburg

Firma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Bacau Oldenburg la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 40 kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Oldenburg de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!
Transportul de persoane si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Bacau Oldenburg. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

Str Mihai Viteazau Farmacia Catena
⦁ ora: 07.00
Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi  inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Bacau Oldenburg.

Microbuz Bacau Oldenburg
autocar Oldenburg BacauProgram autocare si microbuze Bacau – Oldenburg

– plecari din Romania: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Transport persoane Oldenburg Bacau cu preluare de la domiciliu

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Oldenburg Bacau cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Oldenburg persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Bacau.

Program autocare si microbuze Oldenburg – Bacau

– plecari din Oldenburgluni, marti miercuri, joi, vineri, sambata si duminica

Bilet autocar/microbuz Bacau Oldenburg si Oldenburg Bacau

Pretul biletului Bacau Oldenburg sau Oldenburg Bacau este de 120 euro de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Bacau Oldenburg pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Bacau Oldenburg si Oldenburg Bacau
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Oldenburg si Oldenburg Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Oldenburg si Oldenburg Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Bacau Oldenburg rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Bacau sau in Oldenburg!

REZERVARE BILET AUTOCAR REZERVARE TELEFONICA : 0740822296 / 0332086094 TRANSPORT COLETE