Transport persoane Botosani Münster

Firma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Botosani Münster la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 40 kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Münster de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!
Transportul de persoane si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Botosani Münster. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ –
⦁ ora: 6.00
Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi  inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Botosani Münster.

Microbuz Botosani Münster
autocar Münster BotosaniProgram autocare si microbuze Botosani – Münster

– plecari din Romania: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Transport persoane Münster Botosani cu preluare de la domiciliu

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Münster Botosani cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Münster persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Botosani.

Program autocare si microbuze Münster – Botosani

– plecari din Münster: luni marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica

Bilet autocar/microbuz Botosani Münster si Münster Botosani

Pretul biletului Botosani Münster sau Münster Botosani este de 120 euro de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Botosani Münster pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Botosani Münster si Münster Botosani
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Münster si Münster Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Münster si Münster Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Botosani Münster rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Botosani sau in Münster!

[tx_button style=”default” text=”REZERVARE BILET AUTOCAR” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-bilete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”REZERVARE TELEFONICA : 0740822296 / 0332086094″ url=”” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”TRANSPORT COLETE” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-colete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”]