Transport persoane Romania Germania la adresa dorita

Transport persoane romania germania

Plecari saptamanale cu micobuzul

NexTour se defineste in primul rand prin confort, rapiditate si preturi pentru toate buzunarele. Plecari
saptamanale pe ruta Romania Germania cu microbuze moderne si bilete care incep de la 120 euro de persoana. Inclus in pretul biletului va oferim posibilitatea de a transporta un bagaj gratuit in limita a 50 kg. Calatoreste direct la adresa.Transport persoane Germania la cele mai accesibile preturi.Plecari Romania Germania.Compania noastra va pune la dispozitie autocare si microbuze pe la tarife avantajoase si soferi profesionisti si experimentati capabili sa calatoreasca pe distante lungi.Va oferim transport persoane catre Germania direct la adresa de la domiciliu dvs. Efectuam plecari zilnice din cele mai mari orase din tara, catre Germania.

Plecari Romania Germania

LUNI

MIERCURI

VINERI

SAMBATA

Transport persoane Germania Romania de la adresa 

transport germania romania

De la adresa specificata

Seriozitatea si experienta ne caracterizeaza. Oferim cele mai bune servicii de transport persoane Germania Romania. Microbuzele si autocarele ce ne apartin se ridica la cele mai inalte standarde. Traseul ales de noi este un mod excelent de a imbina utilul cu placutul. Opririle se fac regulat in caz de aveti nevoie de o pauza pentru a va recrea.Germania este o tara cu o economie  bine  dezvoltata creand un mediu atat pentru locuri de munca cat si pentru turism. Datorita companiei noastre se poate cu usurinta calatori pe ruta Germania Romania la cele mai avantajoase preturi. Alaturi de noi puteti ajunge la adresa fara stress alaturi de un personal prietenos, soferi experimentati, astfel incat sa va bucurati de calatorie. Scopul nostru este sa va oferim un curse  cu autocarul sau microbuzul ieftine si sigure.

Program plecari Germania Romania

LUNI

MIERCURI

VINERI

DUMINICA

Bilet autocar/microbuz Romania Germania Tur – Retur

bilet autocar microbuz germania

Planificati o excursie in Germania? Doriti sa calatoriti cu prietenii sau familia? Mergeti la un loc de munca sau pur si simplu doriti sa va intoarceti la familie? Nici o problema! Va oferim bilete la cele mai avantajose preturi. Este foarte simplu sa te bucuri de calatoria ta in Germania: achizitionezi biletul la pret mic, ajungi la destinatie la timp, calatoresti intr-un microbuz modern si confortabil care este verificat tehnic inainte de plecarea in cursa si este condus de soferi profesionisti cu experienta.Gratuit 50 kg bagaj de cala plus un bagaj de mana.

Preturi incepand de la 120 euro de persoane


– locul si ora variaza. Aceste detalii vi se vor comunica telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre un angajat al firmei noastre;

Transport colete in Germania Tur-Retur

Transport colete/pachete la adresa Romania Germania tur- retur

Nextour va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditii.Nu ezitati sa le trimiteti cu noi.Cu urmatoarele precizari:

Sa nu contina tigari si bauturi alcoolice

Coletul sa fi de minim 20 kg

Program transport colete ROMANIA GERMANIA

LUNI

MIERCURI

VINERI

SAMABATA

Program transport colete GERMANIA ROMANIA

LUNI

MIERCURI

VINERI

DUMINICA

De ce noi?

  • O masa gratuita si bagaje de pana la 50 kg
  • Experienta si seriozitate
  • Transport la adresa
  • Masini de ultima generatie

Va depasim de fiecare data asteptarile prin servicii de transport persoane si colete de cea mai buna calitate. Personalul nostru calificat pune pe primul loc nevoile clientilor si dau dovada de respect si professionalism.

Punem accent pe confortul pasagerilor nostri, pe siguranta acestora si facem tot posibilul pentru a ne imbunatati serviciile de transport persoane de fiecare data.


Vezi localitatile din care pleaca autocarele si microbuzele – PAGINA 2

Lista orase tranzitate in GermaniaPAGINA 3

Acestea sunt date estimative va rugam sa ne contactati telefonic sau pe Facebook.