+40740 822 296 nextur.2011@gmail.com

Sibiu Colchester – Transport persoane Anglia

Transport persoane Sibiu Colchester

Firma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Sibiu Colchester la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 50kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Colchester de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!
Transportul de persoane si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Sibiu Colchester. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Petrom
⦁ ora: 17.00
Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic in ziua plecari de catre soferul care pargurge ruta Sibiu Colchester.

Microbuz Sibiu Colchester
autocar Colchester SibiuProgram autocare si microbuze Sibiu – Colchester

– plecari din Romania: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Transport persoane Colchester Sibiu cu preluare de la adresa 

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Colchester Sibiu cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Colchester persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Sibiu.

Program autocare si microbuze Colchester – Sibiu

– plecari din Colchester: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Bilet autocar/microbuz Sibiu Colchester si Colchester Sibiu

Pretul biletului Sibiu Colchester si Colchester Sibiu este cuprins intre 100 si 110 lire de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Sibiu Colchester pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Sibiu Colchester si Colchester Sibiu
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 50 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Colchester si Colchester Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Colchester si Colchester Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Transport colete Colchester Sibiu si Sibiu Colchester

Nextour va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Nextour transporta colete la adresa cu urmatoarele conditii:

– coletul sa fi de minim 20 kg ;
– sa nu contina tigari si bauturi alcoolice;

Pretul transportului : 1,5 – 2 lire pe kg;

Program transport colete Sibiu – Colchester si retur

– colectare colete Sibiu : JOI si VINERI
-colectare colete Colchester (de la adresa) : SAMBATA si DUMINICA

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Sibiu Colchester rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Sibiu sau in Colchester!

[tx_button style=”default” text=”REZERVARE BILET AUTOCAR” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-bilete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”REZERVARE TELEFONICA : 0740822296 / 0332086094″ url=”” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”TRANSPORT COLETE” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-colete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”]

Call Now Button
WhatsApp chat