Transport persoane Vaslui Spalding

Firma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Vaslui Spalding la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 50kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Spalding de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se relizeza cu microbuze sau autocare doate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!
Transportul de persoane si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Vaslui Spalding. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Parcare Lidl
⦁ ora: 7.30
Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic in ziua plecari de catre soferul care pargurge ruta Vaslui Spalding.

Microbuz Vaslui Spalding
autocar Spalding VasluiProgram autocare si microbuze Vaslui – Spalding

– plecari din RomaniaLuni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Transport persoane Spalding Vaslui cu preluare de la adresa 

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Spalding Vaslui cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Spalding persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Vaslui.

Program autocare si microbuze Spalding – Vaslui

– plecari din SpaldingLuni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Bilet autocar/microbuz Vaslui Spalding si Spalding Vaslui

Pretul biletului Vaslui Spalding si Spalding Vaslui este cuprins intre 110 si 120 lire de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Vaslui Spalding pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Vaslui Spalding si Spalding Vaslui
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 50 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Spalding si Spalding Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Spalding si Spalding Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Transport colete Spalding Vaslui si Vaslui Spalding

Nextour va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Nextour transporta colete la adresa cu urmatoarele conditii:

– coletul sa fi de minim 20 kg ;
– sa nu contina tigari si bauturi alcolice;

Pretul transportului : 1,5 – 2 lire pe kg;

Program transport colete Vaslui – Spalding si retur

– colectare colete Vaslui : JOI si VINERI
-colectare colete Spalding (de la adresa) : SAMBATA si DUMINICA

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Vaslui Spalding rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Vaslui sau in Spalding!

[tx_button style=”default” text=”REZERVARE BILET AUTOCAR” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-bilete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”REZERVARE TELEFONICA : 0740822296 / 0332086094″ url=”” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”TRANSPORT COLETE” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-colete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”]