Transport persoane Vaslui Oxford

Firma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Vaslui Oxford la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 50kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Oxford de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se relizeza cu microbuze sau autocare doate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!
Transportul de persoane si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Vaslui Oxford. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Parcare Lidl
⦁ ora: 7.30
Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic in ziua plecari de catre soferul care pargurge ruta Vaslui Oxford.

Microbuz Vaslui Oxford
autocar Oxford VasluiProgram autocare si microbuze Vaslui – Oxford

– plecari din RomaniaLuni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Transport persoane Oxford Vaslui cu preluare de la adresa 

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Oxford Vaslui cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Oxford persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Vaslui.

Program autocare si microbuze Oxford – Vaslui

– plecari din OxfordLuni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Bilet autocar/microbuz Vaslui Oxford si Oxford Vaslui

Pretul biletului Vaslui Oxford si Oxford Vaslui este cuprins intre 100 si 110 lire de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Vaslui Oxford pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Vaslui Oxford si Oxford Vaslui
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 50 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Oxford si Oxford Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Oxford si Oxford Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Transport colete Oxford Vaslui si Vaslui Oxford

Nextour va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Nextour transporta colete la adresa cu urmatoarele conditii:

– coletul sa fi de minim 20 kg ;
– sa nu contina tigari si bauturi alcolice;

Pretul transportului : 1,5 – 2 lire pe kg;

Program transport colete Vaslui – Oxford si retur

– colectare colete Vaslui : JOI si VINERI
-colectare colete Oxford (de la adresa) : SAMBATA si DUMINICA

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Vaslui Oxford rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Vaslui sau in Oxford!

[tx_button style=”default” text=”REZERVARE BILET AUTOCAR” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-bilete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”REZERVARE TELEFONICA : 0740822296 / 0332086094″ url=”” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”TRANSPORT COLETE” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-colete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”]