+40740 822 296 nextur.2011@gmail.com

Suceava Plymouth – Transport persoane Anglia

Transport persoane Suceava Plymouth

Firma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Suceava Plymouth la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti transport persoane si colete suceava plymounthinclus in pretul biletului 50kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Plymouth de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se relizeza cu microbuze sau atutocare doate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!
 Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Suceava Plymouth. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.Agentia Nextour va duce direct la adresa economisind astfel banii de taxi sau curierat.Microbuzele si autocarele noastre sunt echipate cu aparate moderne care vor ajuta spre confortul vostru.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Billa
⦁ ora: 7.00
– locul si ora variaza. Aceste detalii vi se vor comunica telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre un angajat al firmei noastre

Program autocare si microbuze

– plecari din RomaniaMIERCURI SI JOI

Transport persoane Plymouth Suceava cu preluare de la adresa 

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Plymouth Suceava cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Plymouth persoanele se preiau de la adresa si se transport rapid in siguranta si confort in Suceava.

Program autocare si microbuze Plymouth – Suceava

– plecari din Plymouth: SAMBATA

Bilet autocar/microbuz Suceava Plymouth si Plymouth Suceava

Pretul biletului Suceava Plymouth si Plymouth este de 130 lire de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar microbuz pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Suceava Plymouth si Plymouth Suceava
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 50 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Plymouth si Plymouth Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Plymouth si Plymouth Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Transport colete catre Plymouth si retur

Nextour va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Nextour transporta colete la adresa cu urmatoarele conditii:

– coletul sa fi de minim 20 kg ;
– sa nu contina tigari si bauturi alcolice;

Pretul transportului : 1,5 lire pe kg;

Program transport colete Suceava – Plymouth si retur

– colectare colete Suceava : MIERCURI Si JOI
-colectare colete Plymouth (de la adresa) : SAMBATA 

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Suceava Plymouth rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Suceava sau in Plymouth!

Call Now Button
WhatsApp chat