+40740 822 296 nextur.2011@gmail.com

Iasi Barnstaple – Transport persoane Anglia

Transport persoane Iasi Barnstaple

Firma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia transport persoane si colete iasi barnstapleIasi Barnstaple la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 50kg bagaj plus alte bonusuri.Agentia Nextour face transport de persoane la adresa pe traseul Romania Anglia in timp record, economisind astfel bani de taxi sau curierat.
 Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ McDonlads
⦁ ora: 5.00
Locul si ora variaza. Aceste detalii vi se vor comunica telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre un angajat al firmei noastre.

Program autocare si microbuze

– plecari din Romania JOI

Transport persoane Barnstaple Iasi cu preluare de la adresa 

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cel mai rapid si sigur mod de a calatori din un loc in altul e sa mergi cu agentia noastra care te va duce direct la adresa fara a intampina probleme pe drum timpul trecand la fel de rapid ca cel in care te uiti la un film, mergand pe traseul Barnstaple Iasi. In fiecare saptamana va stam la dispozitie si va asteptam cu mare drag pentru a avea sansa de a va satisface pofta de calatorie fie ea de serviciu sau scop personal.Din Barnstaple persoanele se preiau de la adresa si se transport rapid in siguranta si confort in Iasi.

Program autocare si microbuze Barnstaple – Iasi

– plecari din Barnstaple: SAMBATA

Bilet autocar/microbuz

Pretul biletului este de 130 lire de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Iasi Barnstaple pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Iasi Barnstaple si Barnstaple Iasi
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 50 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Barnstaple si Barnstaple Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Barnstaple si Barnstaple Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Transport colete Barnstaple Iasi si Iasi Barnstaple

Nextour va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Nextour transporta colete la adresa cu urmatoarele conditii:

– coletul sa fi de minim 35 kg ;
– sa nu contina tigari si bauturi alcolice;

Pretul transportului : 1,5 lire pe kg;

Program transport colete Iasi – Barnstaple si retur

– colectare colete Iasi : MIERCURI
-colectare colete Barnstaple (de la adresa) : SAMBATA 

Rezerva bilet autocar si colete rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Iasi sau in Barnstaple!

Call Now Button
WhatsApp chat