+40740 822 296 nextur.2011@gmail.com

Iasi Ross-on-wye – Transport persoane Anglia

Transport persoane Iasi Ross-on-wye

Firma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Iasi Ross-on-wye la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 50kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Ross-on-wye de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!
Transportul de persoane si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Iasi Ross-on-wye. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Billa
⦁ ora: 7.00
Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic in ziua plecari de catre soferul care pargurge ruta Iasi Ross-on-wye.

Microbuz iasi Ross-on-wye
autocar Ross-on-wye iasiProgram autocare si microbuze Iasi – Ross-on-wye

– plecari din RomaniaLuni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Transport persoane Ross-on-wye Iasi cu preluare de la adresa 

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Ross-on-wye Iasi cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Ross-on-wye persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Iasi.

Program autocare si microbuze Ross-on-wye – Iasi

– plecari din Ross-on-wyeLuni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Bilet autocar/microbuz Iasi Ross-on-wye si Ross-on-wye Iasi

Pretul biletului Iasi Ross-on-wye si Ross-on-wye Iasi este de 110 lire de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Iasi Ross-on-wye pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Iasi Ross-on-wye si Ross-on-wye Iasi
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 50 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Ross-on-wye si Ross-on-wye Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Ross-on-wye si Ross-on-wye Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Transport colete Ross-on-wye Iasi si Iasi Ross-on-wye

Nextour va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Nextour transporta colete la adresa cu urmatoarele conditii:

– coletul sa fi de minim 20 kg ;
– sa nu contina tigari si bauturi alcoolice;

Pretul transportului : 1,5 – 2 lire pe kg;

Program transport colete Iasi – Ross-on-wye si retur

– colectare colete Iasi : JOI si VINERI
-colectare colete Ross-on-wye (de la adresa) : SAMBATA si DUMINICA

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Iasi Ross-on-wye rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Iasi sau in Ross-on-wye!

[tx_button style=”default” text=”REZERVARE BILET AUTOCAR” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-bilete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”REZERVARE TELEFONICA : 0740822296″ url=”” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”TRANSPORT COLETE” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-colete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”]

Call Now Button
WhatsApp chat