+40740 822 296 nextur.2011@gmail.com

Iasi Plymouth – Transport persoane Anglia

Transport persoane Iasi Plymouth

Iasi Plymouth - Transport persoane AngliaFirma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Iasi Plymouth la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 50kg bagaj plus alte bonusuri.Agentia Nextour face transport de persoane la adresa pe traseul Romania Anglia in timp record, economisind astel bani de taxi sau curierat.
 Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Iasi Plymouth. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ McDonlads
⦁ ora: 5.00
Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic in ziua plecari de catre soferul care pargurge ruta Iasi Plymouth.

Program autocare si microbuze Iasi – Plymouth

– plecari din Romania JOI

Transport persoane Plymouth Iasi cu preluare de la adresa 

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cel mai rapid si sigur mod de a calatori din un loc in altul e sa mergi cu agentia noastra care te va duce direct la adresa fara a intampina probleme pe drum timpul trecand la fel de rapid ca cel in care te uiti la un film, mergand pe traseul Plymouth Iasi. In fiecare saptamana va stam la dispozitie si va asteptam cu mare drag pentru a avea sansa de a va satisface pofta de calatorie fie ea de serviciu sau scop personal.Din Plymouth persoanele se preiau de la adresa si se transport rapid in siguranta si confort in Iasi.

Program autocare si microbuze Plymouth – Iasi

– plecari din Plymouth: SAMBATA

Bilet autocar/microbuz Iasi Plymouth si Plymouth Iasi

Pretul biletului Iasi Plymouth si Plymouth este de 140 lire de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Iasi Plymouth pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Iasi Plymouth si Plymouth Iasi
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 50 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Plymouth si Plymouth Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Plymouth si Plymouth Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Transport colete Plymouth Iasi si Iasi Plymouth

Nextour va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Nextour transporta colete la adresa cu urmatoarele conditii:

– coletul sa fi de minim 20 kg ;
– sa nu contina tigari si bauturi alcolice;

Pretul transportului : 1,5 lire pe kg;

Program transport colete Iasi – Plymouth si retur

– colectare colete Iasi : MIERCURI Si JOI
-colectare colete Plymouth (de la adresa) : SAMBATA 

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Iasi Plymouth rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Iasi sau in Plymouth!

Call Now Button
WhatsApp chat