Transport persoane Focsani Corby

Firma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Focsani Corby la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 50kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Corby de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se relizeza cu microbuze sau atutocare doate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!
Transportul de persoane si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Focsani Corby. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Peco Petrom
⦁ ora: 6.30
Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic in ziua plecari de catre soferul care pargurge ruta Focsani Corby.

Microbuz Focsani Corby
autocar Corby FocsaniProgram autocare si microbuze Focsani – Corby

– plecari din RomaniaLUNI, MARTI, MIERCURI, JOI, VINERI, SAMBATA SI DUMINICA

Transport persoane Corby Focsani cu preluare de la adresa 

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Corby Focsani cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Corby persoanele se preiau de la adresa si se transport rapid in siguranta si confort in Focsani.

Program autocare si microbuze Corby – Focsani

– plecari din CorbyLUNI, MARTI, MIERCURI, JOI, VINERI, SAMBATA SI DUMINICA

Bilet autocar/microbuz Focsani Corby si Corby Focsani

Pretul biletului Focsani Corby si Corby cuprins intre 100 si 110 lire de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Focsani Corby pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Focsani Corby si Corby Focsani
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 50 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Corby si Corby Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Corby si Corby Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Transport colete Corby Focsani si Focsani Corby

Nextour va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Nextour transporta colete la adresa cu urmatoarele conditii:

– coletul sa fi de minim 20 kg ;
– sa nu contina tigari si bauturi alcolice;

Pretul transportului : 1,5 – 2 lire pe kg;

Program transport colete Focsani – Corby si retur

– colectare colete Focsani : JOI si VINERI
-colectare colete Corby (de la adresa) : SAMBATA si DUMINICA

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Focsani Corby rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Focsani sau in Corby!

[tx_button style=”default” text=”REZERVARE BILET AUTOCAR” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-bilete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”REZERVARE TELEFONICA : 0740822296″ url=”” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”TRANSPORT COLETE” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-colete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”]