Transport persoane Cluj-Napoca Wisbech

Firma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Cluj-Napoca Wisbech la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 50kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Wisbech de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!
Transportul de persoane si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Cluj-Napoca Wisbech. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Billa Manastur
⦁ ora: 18.00
Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic in ziua plecari de catre soferul care pargurge ruta Cluj-Napoca Wisbech.

Microbuz Cluj-Napoca Wisbech
autocar Wisbech Cluj-NapocaProgram autocare si microbuze Cluj-Napoca – Wisbech

– plecari din Romania: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Transport persoane Wisbech Cluj-Napoca cu preluare de la adresa 

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Wisbech Cluj-Napoca cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Wisbech persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Cluj-Napoca.

Program autocare si microbuze Wisbech – Cluj-Napoca

– plecari din Wisbech: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Bilet autocar/microbuz Cluj-Napoca Wisbech si Wisbech Cluj-Napoca

Pretul biletului Cluj-Napoca Wisbech si Wisbech Cluj-Napoca este cuprins intre 100 si 110 lire de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Cluj-Napoca Wisbech pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Cluj-Napoca Wisbech si Wisbech Cluj-Napoca
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 50 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Wisbech si Wisbech Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Wisbech si Wisbech Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Transport colete Wisbech Cluj-Napoca si Cluj-Napoca Wisbech

Nextour va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Nextour transporta colete la adresa cu urmatoarele conditii:

– coletul sa fi de minim 20 kg ;
– sa nu contina tigari si bauturi alcolice;

Pretul transportului : 1,5 – 2 lire pe kg;

Program transport colete Cluj-Napoca – Wisbech si retur

– colectare colete Cluj-Napoca : JOI si VINERI
-colectare colete Wisbech (de la adresa) : SAMBATA si DUMINICA

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Cluj-Napoca Wisbech rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Cluj-Napoca sau in Wisbech!

[tx_button style=”default” text=”REZERVARE BILET AUTOCAR” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-bilete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”REZERVARE TELEFONICA : 0740822296 / 0332086094″ url=”” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”] [tx_button style=”default” text=”TRANSPORT COLETE” url=”https://www.nextour.ro/rezervari-colete/” color=”#686868″ textcolor=”#ffffff”]