+40740 822 296 nextur.2011@gmail.com

Botosani Market Harborough – Transport persoane Anglia

Transport persoane Botosani Market Harborough

Firma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Botosani Market Harborough la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 50kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Market Harborough de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se relizeza cu microbuze sau autocare doate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!
Transportul de persoane si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Botosani Market Harborough. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Gara
⦁ ora: 7.00
Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic in ziua plecari de catre soferul care pargurge ruta Botosani Market Harborough.

Microbuz Botosani Market Harborough
autocar Market Harborough BotosaniProgram autocare si microbuze Botosani – Market Harborough

– plecari din RomaniaLUNI, MARTI, MIERCURI, JOI, VINERI, SAMBATA SI DUMINICA

Transport persoane Market Harborough Botosani cu preluare de la adresa 

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Market Harborough Botosani cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Market Harborough persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Botosani.

Program autocare si microbuze Market Harborough – Botosani

– plecari din Market HarboroughLUNI, MARTI, MIERCURI, JOI, VINERI, SAMBATA SI DUMINICAA

Bilet autocar/microbuz Botosani Market Harborough si Market Harborough Botosani

Pretul biletului Botosani Market Harborough si Market Harborough Botosani este cuprins intre 100 si 110 lire de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Botosani Market Harborough pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Botosani Market Harborough si Market Harborough Botosani
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 50 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Market Harborough si Market Harborough Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Market Harborough si Market Harborough Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Transport colete Market Harborough Botosani si Botosani Market Harborough

Nextour va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Nextour transporta colete la adresa cu urmatoarele conditii:

– coletul sa fi de minim 20 kg ;
– sa nu contina tigari si bauturi alcolice;

Pretul transportului : 1,5 – 2 lire pe kg;

Program transport colete Botosani – Market Harborough si retur

– colectare colete Botosani : JOI si VINERI
-colectare colete Market Harborough (de la adresa) : SAMBATA si DUMINICA

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Botosani Market Harborough rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Botosani sau in Market Harborough!

Call Now Button
WhatsApp chat