+40740 822 296 nextur.2011@gmail.com

Bacau Birmingham – Transport persoane Anglia

Transport persoane Bacau Birmingham

Firma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Bacau Birmingham la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 50kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Birmingham de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se relizeza cu microbuze sau atutocare doate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!
Transportul de persoane si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Bacau Birmingham. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Autogara
⦁ ora: 10.00
Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic in ziua plecari de catre soferul care pargurge ruta Bacau Birmingham.

Microbuz Bacau Birmingham
autocar Birmingham BacauProgram autocare si microbuze Bacau – Birmingham

– plecari din RomaniaLUNI, MARTI, MIERCURI, JOI, VINERI, SAMBATA SI DUMINICA

Transport persoane Birmingham Bacau cu preluare de la adresa 

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Birmingham Bacau cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Birmingham persoanele se preiau de la adresa si se transport rapid in siguranta si confort in Bacau.

Program autocare si microbuze Birmingham – Bacau

– plecari din BirminghamLUNI, MARTI, MIERCURI, JOI, VINERI, SAMBATA SI DUMINICA

Bilet autocar/microbuz Bacau Birmingham si Birmingham Bacau

Pretul biletului Bacau Birmingham si Birmingham cuprins intre 100 si 110 lire de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Bacau Birmingham pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Bacau Birmingham si Birmingham Bacau
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 50 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Birmingham si Birmingham Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Birmingham si Birmingham Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Transport colete Birmingham Bacau si Bacau Birmingham

Nextour va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Nextour transporta colete la adresa cu urmatoarele conditii:

– coletul sa fi de minim 20 kg ;
– sa nu contina tigari si bauturi alcolice;

Pretul transportului : 1,5 – 2 lire pe kg;

Program transport colete Bacau – Birmingham si retur

– colectare colete Bacau : JOI si VINERI
-colectare colete Birmingham (de la adresa) : SAMBATA si DUMINICA

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Bacau Birmingham rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Bacau sau in Birmingham!

Call Now Button
WhatsApp chat