Transport persoane Bacau Nottingham

Firma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Bacau Nottingham la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 50kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Nottingham de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se relizeza cu microbuze sau atutocare doate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!
Transportul de persoane si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Bacau Nottingham. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Autogara
⦁ ora: 10.00
Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic in ziua plecari de catre soferul care pargurge ruta Bacau Nottingham.

Microbuz Bacau Nottingham
autocar Nottingham BacauProgram autocare si microbuze Bacau – Nottingham

– plecari din RomaniaLUNI, MARTI, MIERCURI, JOI, VINERI, SAMBATA SI DUMINICA

Transport persoane Nottingham Bacau cu preluare de la adresa 

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Nottingham Bacau cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Nottingham persoanele se preiau de la adresa si se transport rapid in siguranta si confort in Bacau.

Program autocare si microbuze Nottingham – Bacau

– plecari din NottinghamLUNI, MARTI, MIERCURI, JOI, VINERI, SAMBATA SI DUMINICA

Bilet autocar/microbuz Bacau Nottingham si Nottingham Bacau

Pretul biletului Bacau Nottingham si Nottingham Bacău începe de la 150 lire persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Bacau Nottingham pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Bacau Nottingham si Nottingham Bacau
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 50 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Nottingham si Nottingham Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Nottingham si Nottingham Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Transport colete Nottingham Bacau si Bacau Nottingham

Nextour va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Nextour transporta colete la adresa cu urmatoarele conditii:

– coletul sa fi de minim 20 kg ;
– sa nu contina tigari si bauturi alcolice;

Pretul transportului : 1,5 – 2 lire pe kg;

Program transport colete Bacau – Nottingham si retur

– colectare colete Bacau : JOI si VINERI
-colectare colete Nottingham (de la adresa) : SAMBATA si DUMINICA

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Bacau Nottingham rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Bacau sau in Nottingham!