+40740 822 296 nextur.2011@gmail.com

Adjud Blackburn – Transport persoane Anglia

Transport persoane Adjud Blackburn

Firma de transport Nextour efectueaza curse saptamanale pe destinatia Adjud Blackburn la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 50kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Blackburn de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se relizeza cu microbuze sau autocare doate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!
Transportul de persoane si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Adjud Blackburn. Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Peko Luqoil
⦁ ora: 8.00
Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic in ziua plecari de catre soferul care pargurge ruta Adjud Blackburn.

Microbuz Adjud Blackburn
autocar Blackburn AdjudProgram autocare si microbuze Adjud – Blackburn

– plecari din RomaniaLuni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Transport persoane Blackburn Adjud cu preluare de la adresa 

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Blackburn Adjud cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Blackburn persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Adjud.

Program autocare si microbuze Blackburn – Adjud

– plecari din BlackburnLuni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Bilet autocar/microbuz Adjud Blackburn si Blackburn Adjud

Pretul biletului Adjud Blackburn si Blackburn Adjud este cuprins intre 120 si 125 lire de persoana
Reduceri bilete autocar: Nextour aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Adjud Blackburn pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE
Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Adjud Blackburn si Blackburn Adjud
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 50 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Blackburn si Blackburn Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Blackburn si Blackburn Romania .
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
4. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Transport colete Blackburn Adjud si Adjud Blackburn

Nextour va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Nextour transporta colete la adresa cu urmatoarele conditii:

– coletul sa fi de minim 20 kg ;
– sa nu contina tigari si bauturi alcolice;

Pretul transportului : 1,5 – 2 lire pe kg;

Program transport colete Adjud – Blackburn si retur

– colectare colete Adjud : JOI si VINERI
-colectare colete Blackburn (de la adresa) : SAMBATA si DUMINICA

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Adjud Blackburn rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Adjud sau in Blackburn!

Call Now Button
WhatsApp chat