TRANSPORT IN MAREA BRITANIE

TRANSPORT PERSOANE SI COLETE ANGLIA

Nextour este o agenție dedicată îndeplinirii nevoilor clienților săi, oferind servicii de transport internațional personalizate, atât pentru persoane cât și pentru colete, pe traseul România-Anglia-România. Acesta se realizează prin colaborarea strânsă cu un număr variat de companii de transport licențiate. Acestea furnizează o diversitate impresionantă de opțiuni pentru a selecta vehiculul de transport optim, adaptat nevoilor și preferințelor specifice ale fiecărui client.

! Preturile afisate pot suferi modificari va rugam sa ne contactati telefonic pentru a va comunica pretul exact.

Transport Anglia

Avantajele Incluse în Serviciul Nostru de Transport

Clienții se pot baza pe profesionalismul echipei pentru organizarea călătoriilor, compania asumându-și responsabilitatea completă a aspectelor legate de transport. Ei oferă un confort deosebit și comoditate în călătoriile pe ruta România-Anglia-România, folosind microbuze și autocare.

Servicii de coletarie

Overim servicii de curierat spre Anglia la 1.5 lire pe kg

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, Wi-Fi, AC și prize USB

Pret bilet

Pretul unui bilet spre Anglia incepe de la 150 lire de persoana

Bagaj gratuit

Pana in limita a 50 kg de persoana.Tot ce depășește greutatea se tarifează cu 1.5 £/kg.

Direct la adresa

Efectuam transport direct la adresa pe teritoriul Angliei

Reduceri bilet

NexTour va ofera un discount de 10 LIRE la cumpararea unui bilet dus-intors

Călătoria spre Anglia Simplificată: Un Ghid în Trei Pași Esențiali


Procesul nostru de rezervare a biletelor pentru călătoriile pe traseul România-Anglia-România a fost gândit pentru a fi cât mai accesibil și ușor de utilizat, disponibil prin diverse canale de comunicare, inclusiv telefon, WhatsApp, Facebook, precum și prin intermediul formularului nostru online de rezervări. Pentru a vă asigura un loc disponibil, mai ales în perioadele cu mare afluență de călători, recomandăm să vă efectuați rezervarea cu cel puțin 2-3 zile înainte de data plecării. Această planificare anticipată nu doar vă va permite să vă organizați eficient călătoria, dar va contribui și la o experiență de călătorie relaxată și fără perturbări.

contact-nextour-transport

01.

Rezerva gratuit biletul

Pentru a realiza o rezervare eficientă a unui bilet pentru călătoria dvs. cu microbuzul sau autocarul spre Anglia, am avea nevoie de câteva informații esențiale de la dvs. Acestea includ numele localității de destinație, completat de codul poștal corespunzător, numărul dvs. de telefon pentru a putea menține o comunicare eficientă, și, nu în ultimul rând, numele dvs. complet, format din prenume și nume de familie. Asigurându-ne că avem aceste detalii, putem contribui la o călătorie liniștită și lipsită de inconveniente pentru dvs.

02.

Confirma

Cu o zi înainte de data stabilită pentru călătoria dumneavoastră, veți primi un apel de confirmare din partea dispeceratului nostru sau direct de la șoferul desemnat. Aceasta este o ocazie pentru a vă reaminti detaliile plecării, precum locul și ora exactă a îmbarcării. În plus, veți primi informații specifice despre șofer, inclusiv detaliile sale de contact, pentru a asigura o comunicare ușoară și eficientă. De asemenea, vă vom furniza informații detaliate despre vehiculul de transport, cum ar fi numărul de înmatriculare, culoarea, marca și alte caracteristici relevante, pentru a facilita recunoașterea acestuia. Toate aceste măsuri sunt concepute pentru a vă asigura o călătorie bine organizată și plăcută.

03.

Achita biletul

Pentru a vă oferi flexibilitate maximă, aveți posibilitatea de a achita biletul de călătorie în două moduri. Puteți alege să efectuați plata direct la șofer în momentul în care vă îmbarcați în microbuz sau autocar. Alternativ, dacă preferați o metodă mai formală, puteți opta pentru a realiza un transfer bancar. În orice caz, ne străduim să asigurăm o experiență de călătorie cât mai convenabilă și lipsită de stres pentru dumneavoastră.

Reduceri, beneficii si acte necesare calatoriei spre Anglia

Nextour vă oferă posibilitatea de a rezerva cu ușurință și gratuit bilete de călătorie pe ruta România Anglia. Ne angajăm să vă oferim un program flexibil, tarife atractive și călătorii sigure la prețuri competitive. Cu noi, confortul și siguranța dumneavoastră sunt prioritare, iar serviciile noastre sunt concepute pentru a răspunde celor mai exigente cerințe de călătorie.

Acte Necesare Calatoriei

 • Carte de identitate și pasaport valabil
 • Minor insotit de un parinte ( o declaratie a celuilalt parinte )
 • Minor insotit de o alta persoana ( procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului )
 • Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pasaport biometric si viza

Reduceri si beneficii

 • Puteti calatori cu bagaje de maxim 50 kg neimplicand un cost suplimentar, acestea fiind parte din costul biletului
 • Bagaj suplimentar 1.5 lire pe kg.
 • Reduceri la achizitionare biletului dus-intors
 • Preturile incep de la 150 Lire pe sens, in functie de locatitatea destinata

Plecari zilnice Anglia

Transport Romania Anglia la adresa

Nextour este o agenție cu specializare în transportul de persoane și colete pe ruta România-Anglia, garantând servicii de transport la domiciliu și retur de înaltă calitate, disponibile zilnic. Tarifele noastre competitive variază în funcție de destinația clientului, reflectând angajamentul nostru de a oferi servicii de top la prețuri accesibile.

Cu Nextour, grija transportului devine o preocupare a trecutului. Oferim plecări zilnice din toate orașele importante ale României către cele mai solicitate orașe din Anglia. Acest lucru le oferă clienților noștri libertatea de a selecta destinația în funcție de propriile nevoi și preferințe.

Ne dedicăm în a asigura o călătorie confortabilă și plăcută pentru clienții noștri, cu opriri regulate și cu o echipă de profesioniști calificați și experimentați. Atenția noastră minuțioasă asupra detaliilor și a nevoilor pasagerilor pe tot parcursul călătoriei garantează o experiență de transport lină și lipsită de stres.

microbuz anglia

3,500 +

Curse spre Anglia

100000 +

Clienti multumiti

Curse zilnice Anglia

Transport Anglia Romania de la adresa

Nextour este o companie dedicată serviciilor de transport de persoane și colete între Anglia și România. În colaborare cu partenerii noștri, oferim curse regulate zilnice, care pornesc direct de la adresa dumneavoastră din Anglia și vizează principalele orașe din România. Costurile de transport variază în funcție de destinația selectată de pasageri.

Prețul biletului dumneavoastră de călătorie include un bagaj de 50 kg și un bagaj de mână de până la 10 kg. Dacă aveți nevoie de mai multe informații referitoare la tarife, orare, destinații disponibile sau alte detalii legate de serviciile pe care Nextour le oferă, vă îndemnăm să luați legătura cu dispeceratul nostru.

Echipa Nextour se angajează să furnizeze un serviciu de transport de încredere și confortabil pentru clienții săi. Puteți avea încredere că, călătorind cu noi, veți ajunge la destinație în siguranță și la timp.

Tur

Beneficiind de un program flexibil, Nextour vă oferă curse zilnice la adresa către Anglia. Mai mult, pentru a vă ușura experiența de călătorie, vă oferim opțiunea de a achita biletul direct la urcarea în vehicul. Astfel, ne asigurăm că procesul de călătorie este cât mai convenabil și lipsit de complicații pentru dumneavoastră.

 • Luni
 • Miercuri
 • Joi
 • Vineri
 • Sambata
 • Duminica

Retur

Pentru a maximiza confortul dumneavoastră, Nextour organizează transportul direct de la adresa dumneavoastră la locația de destinație. Vă garantăm o călătorie în deplină siguranță, deoarece toate microbuzele și autocarele noastre sunt conduse de șoferi profesioniști și experimentați. Cursele regulate de la Anglia către România sunt programate în următoarele zile ale săptămânii:

 • Luni
 • Miercuri
 • Sambata
 • Duminica

Orar plecari traseu Romania – Anglia – Romania

Coletarie Romania Anglia tur – retur

Lucrăm în strânsă colaborare cu cei mai reputați transportatori și operatori logistici pentru a garanta că expedierea dumneavoastră ajunge în siguranță și la timp la destinație. Oferim, de asemenea, asistență personalizată pe parcursul întregului proces de expediere, începând cu preluarea coletului și până la momentul livrării la destinație. Astfel, vă asigurăm că experiența dumneavoastră cu noi este cât se poate de eficientă și fără probleme.

Transport colete Romania Anglia Tur – Retur

Nextour oferă servicii de curierat internațional între România și Anglia la prețuri avantajoase, având ca priorități calitatea și siguranța. Pentru noi, satisfacția clienților reprezintă o valoare centrală și un motor puternic pentru dezvoltarea continuă a serviciilor noastre de curierat. Ne străduim să fim prima opțiune de alegere pentru dumneavoastră atunci când aveți nevoie de un serviciu de curierat de încredere.

Intrebari frecvente despre transportul de persoane Romania ⇆ Anglia

Cat costa un bilet Romania-Anglia-Romania?

Tariful pentru biletele de călătorie poate varia în funcție de destinația aleasă. În general, prețurile pentru bilete încep de la 150 de lire per persoană pentru un singur sens. Este recomandat să ne contactați pentru o cotare precisă și personalizată, în funcție de nevoile dumneavoastră specifice.

Efectuati si servicii de coletarie spre Anglia?

Exact! Pentru coletele ce cântăresc până la 30 kg, tariful nostru este de 45 de lire, cu livrare inclusă la adresă. Dacă greutatea coletului depășește 30 kg, prețul devine 1.5 lire pentru fiecare kilogram suplimentar, tot cu livrare la adresă. Acest sistem de tarifare flexibil este gândit pentru a se adapta cât mai bine nevoilor diverse ale clienților noștri.

Efectuati transport pana la adresa in Anglia?

Da. Efectuam transport la adresa atat a coletelor cat si a persoanelor pe intreg teritoriul

Trebuie să plătesc o taxă suplimentară pentru bagaj?

Nu.Îți oferim transportul gratuit al bagajelor atunci când achiziționezi biletul pe ruta Romania ⇆ Anglia în limita a 50 kg + un bagaj de mână.


Ne străduim să îți oferim un serviciu de calitate superioară, accesibil și ușor de utilizat. Dacă ai neclarități sau întrebări în timp ce îți planifici călătoria, nu ezita să ne contactezi fie prin telefon, WhatsApp sau Facebook. Echipa noastră dedicată de relații cu clienții este întotdeauna gata să îți asiste, să îți rezolve problemele și să îți răspundă la orice întrebare ai putea avea!

Explorând Anglia: Ghidul tău pentru orașele unde poți călători sau trimite colete


Dacă locația ta nu se regăsește în lista noastră, te rugăm să ne contactezi. Ne mândrim cu flexibilitatea noastră și suntem pregătiți să îți oferim soluții adaptate nevoilor tale. Îți stăm la dispoziție cu serviciile noastre de încredere!

Locul și ora de plecare pot varia. Aceste detalii îți vor fi comunicate telefonic de către unul dintre angajații noștri cu o zi înainte de plecare, asigurându-ne astfel că ești informat în timp util.

Romania

Adjud
Aiud
Alba Iulia
Aleșd
Arad
Avrig
Azuga
Babadag
Bacău
Baia Mare
Baia Sprie
Băicoi
Balș
Bârlad
Beclean
Beiuș
Bicaz
Bistrița
Blaj
Boldești-Scăeni
Borșa
Borsec
Botoșani
Brad
Brăila
Brașov
Breaza
Bucecea
București
Buftea
Buhuși
Bumbești-Jiu
Bușteni
Buzău
Călărași
Câmpia Turzii
Câmpina
Câmpulung Moldovenesc
Câmpulung
Carei
Cavnic
Cernavodă
Cluj-Napoca
Codlea
Comănești
Comarnic
Constanța
Copșa Mică
Covasna
Craiova
Cugir

Darabani
Dărmănești
Dej
Deva
Dolhasca
Dorohoi
Dragomirești
Drobeta-Turnu Severin
Dumbrăveni
Făgăraș
Făget
Fălticeni
Făurei
Fetești
Filiași
Flămânzi
Focșani
Frasin

Galați
Geoagiu
Gheorgheni
Gherla
Ghimbav
Gura Humorului
Hârlău
Hârșova
Hațeg
Huedin
Hunedoara
Huși
Ianca
Iași
Iernut
Însurăței

Liteni
Luduș
Lugoj
Lupeni

Măcin
Mangalia
Mărășești
Medgidia
Mediaș
Miercurea Ciuc
Miercurea Sibiului
Milișăuți
Mioveni
Mizil
Moinești
Murfatlar

Nădlac
Negrești
Ocna Mureș
Onești
Oradea
Orăștie
Ovidiu
Pașcani
Pecica
Petrila
Petroșani
Piatra Neamț
Pitești
Ploiești
Podu Iloaiei
Predeal

Rădăuți
Râmnicu Sărat
Râmnicu Vâlcea
Râșnov
Recaș
Reghin
Roman
Rovinari
Roznov
Săcele
Salcea
Săliște
Sângeorgiu de Pădure
Satu Mare
Săveni
Sebeș
Seini
Sfântu Gheorghe
Sibiu
Sighetu Marmației
Sighișoara
Simeria
Sinaia
Siret
Slănic
Slatina
Slobozia
Solca
Șomcuta Mare
Sovata
Ștefănești
Suceava

Tălmaciu
Țăndărei
Târgoviște
Târgu Frumos
Târgu Jiu
Târgu Mureș
Târgu Neamț
Târgu Ocna
Târgu Secuiesc
Târnăveni
Tăuții-Măgherăuș
Techirghiol
Tecuci
Teiuș
Timișoara
Toplița
Tulcea
Turceni
Turda
Ungheni
Vașcău
Vaslui
Vatra Dornei
Victoria
Vișeu de Sus

Zărnești

Anglia

Banbury
Bangor
Barnsley
Barrow-in-Furness Barry
Basildon
Basingstoke
Bath
Bedford
Birmingham
Blackburn
Blackpool
Bolton
Boston
Bournemouth
Brackley
Bracknell
Bradford
Braintree
Bridgend
Bridgwater
Brighton
Bristol
Cambridge
Cardiff
Chelmsford
Cheltenham
Chester
Chesterfield
Chippenham
Colchester
Colwinbay
Congleton
Corby
Coventry
Crawley
Crewe

Darlinaton
Daventry
Deeside
Derby
Doncaster
Dorchester
Dover
Durham
Exeter

Gloucester
Goole
Grantham
Grimsby
Harlow
Harrogate
Hartlepool
Hereford
Holyhead
Horsham
Huddersfield
Hull
Huntingdon
Ipswich

Kendal
Kidderminster
Lancaster
Leeds
Leicester
Lincoln
Liverpool
Londra
Loughborough
Luton

Maidstone
Malton
Manchester
Mansfield
Middlesbrough
Milton Keynes

Neath
Newark-onTrent
Newbury
Newcastle upon Tyne
Newport
Newton Abbot
Northampton
Norwich
Nottingham
Oldham
Oxford
Peterborough
Plymouth
Pontypool
Pontypridd
Poole
Portsmouth
Preston

Reading
Redditch
Rochdale
Romsey
Ross-on-Wye
Rotherham
Rugby
Salisbury
Selsey
Sheffield
Slough
Southampton
Stafford
Stoke-on-Trent
Sunderland
Swansea
Swindon

Taunton
Telford
Thetford
Tiverton
Torquay
Ulverston

Warrington
Weston-super-mare
Wigan
Winchester
Woking
Wolverhampton
Worcester
Worthing
Yeovil
York

Rezerva telefonic