Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
transport colete si persoane romania anglia

Transport persoane Romania Anglia la adresa dorita

Firma de transport NexTour ofera servicii de transport persoane si colete Romania Anglia la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele de transport persoane te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Anglia la adresa dorita, avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite.
Calatoreste cu noi!

Plecari saptamanale cu micobuzul in UK

Compania nostra de transport persoane si colete va sta la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane. Angajatii nostrii sunt pregatiti sa va furnizeze toate informatiile necesare privind calatoria dvs. cu autocarul sau microbuzul.Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje nu ezitati sa ne contactati.

Plecari Romania Anglia

MIERCURI

JOI

VINERI

DUMINICA

curse anglia romania

Transport persoane Anglia Romania de la adresa 

NexTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Anglia Romania cu autocare si microbuze moderne sin confortabile.Din Anglia persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Romania la adresa dorita.

De la adresa specificata

Traseul ales de compania noastra este un mod excelent de a imbina utilul cu placutul fiind cel mai rapid traseu cu opriri regulate.

Program plecari anglia Romania

MIERCURI

SAMABATA

DUMINICA

Bilet curse Romania Germania Tur-Retur

Preturi avantajoase. Este foarte simplu sa te bucuri de calatoria spre Anglia, achizitionezi biletul la pret mic, ajungi la destinatie la timp, calatoresti intr-un microbuz modern si confortabil. Gratuit 50 kg bagaj de cala plus un bagaj de mana. Reduceri standard se acorda pentru rezervari de bilete dus-intors, grupuri mai mari de 5 persoane si copii.

Incep de la 100 lire de persoana


– locul si ora variaza. Aceste detalii vi se vor comunica telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre un angajat al firmei noastre;

Transport colete Romania Anglia Tur-Retur

Transport colete la adresa

Nextour va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditii.Nu ezitati sa le trimiteti cu noi.Cu urmatoarele precizari:

sa nu contina tigari si bauturi alcoolice

coletul sa fi de minim 20 kg

Program transport colete ROMANIA ANGLIA

MIERCURI

JOI

DUMINICA

Program transport colete ANGLIA ROAMNIA

MIERCURI

SAMABATA

DUMINICA


Vezi orasele mari (destinatii) din care pleaca autocarele.

Traseu Romania PAGINA 2

Locatii(Orase) – Anglia PAGINA 3