transport romania scotia

Transport persoane Romania Scotia direct la adresa

transport romania scotia

Nextour este dedicat furnizării unor servicii de transport persoane si colete de prima clasa pe traseul Romania Scotia. Dacă sunteți în căutarea celei mai ieftine modalități de a calatori spre Scotia , aveți noroc deoarece Nextour ofera cele mai bune preturi de pe piata. Suntem foarte mândri de faptul că oferim prețuri competitive în industrie. Calatoriti comod si rapid la adresa in microbuze de ultima generatie dotate coprespunzator pentru a va simiti in siguranta avand parte de un confort sporit. Microbuzle sunt verificate din punct de vedere tehnic la fiecare cursa.

Plecari saptamanale cu microbuzul

Nextour este una din cele mai importante companii din zona Moldovei. Calitatea serviciilor este mereu imbunatatita, incercand sa ne adaptam cat mai bine cerintelor pietei. Asiguram servicii de transport persoane, precum si colete de inalta calitate respectand un pret competitiv spre Scotia. Mijloacele de transport moderne pe care le punem la dispozitie sunt dotate la standarde europene cu scaune rabatabile, aer conditionat si sisteme audio-video.

Program curse Romania Scotia

MIERCURI

Transport persoane Scotia Romania de la adresa 

Doriti sa reveniti in Romania, ati facut alegerea perfecta. Firma noastra va ofera servicii de transport colete si persoane la cea mai inalta calitate. Preluam saptamanal persoane de la adresa dvs din Scotia cu microbuzul. Transportul de persoane pe ruta Scotia Romania cu microbuze este o varianta preferata atat de romani cat si de straini, fiind un mijloc de transport fiabil, ieftin si avantajos din multe perspective. Alaturi de compania noastra veti beneficia de transport bagaje gratuit de cala de pana la 50 kg si altul de mana. De asemenea, microbuzele pe care vi le punem la dispozitie sunt verificate periodic din punct de vedere tehnic si bine intretinute.

Curse cu microbuzul sau autocarul spre Romania

Dacă aveţi călătorii de afaceri sau doar turistice, cea mai bună soluţie este să apelaţi la o firmă de transport persoane. Nextour vă poate asigura în cele mai bune condiţii de siguranţă şi confort transportul de la adresa ta din Scotia, cu toate avantajele oferite de acest sistem, cu opriri programate sau neprogramate pe traseu.

Program plecari Scotia Romania

SAMABTA

Glasgow – 160 lire

Edinburgh – 160 lire

Paisley – 160 lire

Stirling – 180 lire

Livingston – 180lire

Dunfermline – 180 lire

Kirkcaldy – 180 lire

Glenrothes – 180 lire

Perth – 180 lire

Dundee – 180 lire

Aberdeen – 200 lire