Munchen

Transport persoane si colete Romania – Munchen – Romania

Dacă sunteți în căutarea unei companii serioase pentru a calatori pe ruta Romania – Munchen – Romania ati facut alegerea corecta. La NEXTOUR vei beneficia de cele mai bune oferte de transport persoane si colete. Cu noi vei ajunge la destinatie in cel mai scurt timp. Calatoriti direct la adresa in microbuze confortabile si echipate corespunzator pentru a avea o calatorie cat mai sigura si comoda. Satisfacția clienților noștri este pe primul loc.

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.

Efectuam transport direct la adresa specificata de dumneavoastra

Pana in limita a 50 kg de persoana

Va oferim o reducere de 10 euro la cumpararea unui bilet dus-intors

Bucura-te de calatoria spre Munchen, achizitionezi biletul la pret mic, ajungi la destinatie la timp

Overim servicii de curierat spre Munchen. Coletul/pachetul trebuie sa fie de minim 20 kg

Calatoreste cu microbuzul si autocarul la adresa

Rezervi online sau telefonic bilete la microbuz sau autocar pe ruta Romania – Munchen – Romania

De luni pana duminica 7:00 – 23:00

PROGRAM PLECARI TRANSPORT PERSOANE

Efectuam transport persoane zilnic la adresa pe ruta Romania –  Munchen – Romania

Transport persoane la adresa Romania – Munchen – Romania

Da! iti oferim, cele mai bune preturi la biletele de transport Romania – Munchen – Romania pe care le poti gasi la compania Nextour. Respectul fata de client inseamna, in conceptia Nextour, siguranta calatoriei pusa mai presus de orice, si, implicit, utilizarea autocarelor si microbuzelor de ultima generatie dotate cu sisteme tehnice performate. Ne recomanda, nu doar faptul ca stim cum sa va asiguram  standarde de calitate la un nivel ridicat, ci si pentru siguranta si confortul dumneavoastra, oferite in serviciile noastre de transport persoane Romania – Munchen – Romania.

Oferim curse direct la adresa cu autocarul sau microbuzul spre Munchen la pretul de 120 euro de persoana.Va punem la dispozitie sisteme de transport moderne, dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile si Wi-FI.

Va oferim transport persoane catre Romania de la domiciliu dvs. Microbuzul va preia direct de acasa, tot ce trebuie sa faceti este sa coumnicati adresa dvs catre sofer cand va contacteaza. Efectuam plecari zilnice de pe tot teritoriul Germaniei. Nu in ultimul rand, va oferim si un transport cu autocarul sau microbuzul spre principlalele orase din Romania.

 Compania noastră procesează zilnic o diversitate complexă de expedieri către Munchen (Germania) de la plicuri la mobilă și mărfuri, deservind  comunitatea românească din Munchen interesate în curierat internațional. Suntem specializați și în transport de colete având acum mai bine de 10.000 de clienţi ce ne folosesc cu încredere întreaga gamă de servicii.

Continut intrezis in colete:
tigari si bauturi alcoolice
substante si produse intrezise prin lege

Program coletarie:
Din Romania: Luni-Miercuri-Vineri-Sambata-Duminica
Din Munchen: Luni-Marti-Miercuri-Vineri-Duminica

pentru coletele voluminoase dar foarte ușoare folosim o metoda de calcul volumetric

Pret standrad pentru coletele de până în 20 kg

Livrare si ridicare de la adresa in Munchen

Timpul standard de livrare a coletelor/pachetelor este de 20-24 de ore

Coletul poate fi achitat fie la expediere fie la livare

Coletele trebuie sa contina datele de identificare complete ale destinatarului (nume şi prenume respectiv adresa completă de livrare).

Experienta de peste 10 ani in domeniul transportului

Alaturi de noi puteti ajunge la adresa fara stres alaturi de un personal prietenos, soferi experimentati, astfel incat sa va bucurati de calatorie. Scopul nostru este sa va oferim un curse cu autocarul sau microbuzul ieftine si sigure.

Sunati-ne:

(004074) 822-296